Om oss

HoBaKLUZZ

...er et aktivitetstilbud for barn fra 0 – 10 år. Vi holder til i Holmlia kirke, og er også tilknyttet KFUK-KFUM.


...drives på et kristent grunnlag, samtidig som vi er opptatt av å være et sted for alle. Vi tror at Gud har skapt oss som hele mennesker med ånd, sjel og kropp. Dette ønsker vi å gjenspeile i sanger, andakter og aktiviteter, om det er ved å snakke om Jesus eller miljøvern, å synge om Gudstro eller om vennskap.


...er en del av barne – og musikkarbeidet i Holmlia kirke, men alle fra området er hjertelig velkommen. Vi er også en del av organisasjonen KFUK-KFUM Norge

Ledere

HoBaKLUZZ er primært drevet av et stort antall foreldre på dugnad. Noen er dirigenter, noen rydder etter middag, noen leder formingsaktiviteter, noen holder andakt og noen leder lekene. Og mye, mye mer.

HoBaKLUZZ ledes av Torbjørg Torp Nilssen som er HoBaKLUZZ-medarbeider og Hans Olav Baden som er organist i Holmlia kirke.

Hvis du har lyst til å være med på å bidra i arbeidet er du hjertelig velkommen til det. Enten en gang i semesteret, eller hver uke… Ta kontakt med Torbjørg eller Hans Olav på en samling, eller skriv en melding her.

Foreldre

Alle foreldre er hjertelig velkommen til å delta på samlingene.

På HoBaGRØNN må minst én voksen være med.

På HoBaGUL og HoBaMIX trenger vi noen ganger hjelp fra alle voksne til å gjennomføre dagens aktivitet, mens de ofte sendes ut på gangen (til kaffe og prat) etter åpningen.

HoBaMAX er bare for barna og lederne.

Opptredener

Hvert semester deltar vi på gudstjenester og ulike arrangementer i kirka og bydelen.

Alle medlemmer forventes å delta på opptredener og forestillinger.

Merk dere datoene i HoBaNYTT (nyehtsbrev til medlemmene) og på hobakluzz.no, og inviter familie og venner til gode opplevelser med HoBaKLUZZ! Se også Semesterplanen for alle datoer dette semesteret.

Informasjon

Alle registrerte medlemmer får tilsendt informasjon pr mail i form av HoBaNYTT. Les siste HoBaNYTT her.

Alle medlemmer blir også lagt til i vår Spond-gruppe. Her kommer info om arrangementer, og man kan svare om man kommer eller ikke. 

Vi prøver også til enhver tid å ha oppdatert informasjon på hobakluzz.no og på Facebooksiden vår