HoBaNYTT

Les siste HoBaNYTT her

HoBaKLUZZ i Advent og jul

LØRDAG 27.nov JULEMARKED

HoBaKLUZZ synger tradisjonen på Julemarkedet! Vi håper alle kan komme på lørdag (har vært litt glissent på vår to siste opptredener...). Tidligere har vi hatt stor juleforestilling på Julemarkedet. I år blir det enklere konsert sammen med Tween Sing.

OPPMØTE kl. 1130 i HoBaGENSER i kirkerommet

KONSERT kl. 1200

Etterpå anbefaler vi alle å henge igjen på Julemarkedet med kafe, grøtsalg, marked, ansiktsmaling osv...

Inviter gjerne med deg besteforeldre og naboer til en flott myldredag i kirka

Spre gjerne her: https://www.facebook.com/events/3095787510743410


TIRSDAG 30.nov JULEAVSLUTNING 17-1830

Det blir lasagne fra Forandringshuset til middag kl 17. Det blir Luciatog og minikonsert med HoBaKLUZZ, før vi spiser kaker og koser oss:)

Takk til alle som melder seg til å bake boller, eller enkle håndholdte kaker! Liste legges ut på samligen i morgen, men du kan også melde deg her på mail.


SØNDAG 12. des kl. 18 LYSMESSE

Årets mest stemningsfulle gudstjeneste hvor HoBaKLUZZ starter det hele med Luciatog. Håper vi kan satse på godt oppmøte også her. Ellers medvirker menighetens musikkrefter, med bla. Tween Sing.


JULAFTEN kl 14 og 1530 HoBaKLUZZ i prosesjon

Alle HoBaKLUZZere er invitert med på en av gudstjenestene på julaften. Vi samles på Kirketorget rett før og lager lysprosesjon, og går inn under åpningen av gudstjenesten med lys. Deretter går vi til familiene våre og sitter sammen med de resten av gudstjenesten. Har man andre barn i familien eller nabolaget man vil invitere med, er de hjertelig velkommen:)