Gruppene

HoBaGRØNN

HoBaGRØNN er for alle barn fra 0-3 år. Vi begynner sammen med HoBaGUL og HoBaMIX på HoBaROMMET. Etter åpningssangene går vi til vårt eget rom hvor vi sitter på gulvet og synger sammen med foreldrene våre. I siste del av samlingen åpnes leke- og bok-kassene og vi leker og leser… Samlingene ledes av noen foreldre på dugnad. Felles avslutning sammen med de andre gruppene i kirkerommet

HoBaGUL

HoBaGUL er for alle barn fra 3-6 år. Vi begynner sammen med HoBaGRØNN og HoBaMIX på HoBaROMMET. Etter åpningssangene og en liten andakt går vi til vårt eget rom hvor vi enten synger, eller har en formingsaktivitet. Noen ganger leker vi også litt. Felles avslutning sammen med de andre gruppene i kirkerommet.

HoBaMIX

HoBaMIX er for alle barn i 1. og 2.klasse. Vi begynner sammen med HoBaGRØNN og HoBaGUL på HoBaROMMET. Etter åpningssangene og en liten andakt går vi til vårt eget rom hvor vi synger, har aktiviteter eller lager noe. Felles avslutning sammen med de andre gruppene i kirkerommet.

HoBaMAX

HoBaMAX er for alle barn fra 3.-4. klasse. HoBaMAX begynner et kvarter før de andre gruppene, kl 17:15! Vi er mest for oss selv og synger mye, men jobber også med ulike temaer, og driver litt med drama og dans. Felles avslutning sammen med de andre gruppene i kirkerommet.